Ukupna cena:

Šta je to Partizan 365?

Partizan 365 je Internet prodavnica čiji je cilj da armiji Grobara i Partizanovih simpatizera, kao u Srbiji, tako i u inostranstvu približi kvalitetne proizvode, koje je moguće naručiti preko Interneta, uz maksimalnu uštedu vremena.

Gde se nalazi vaša prodavnica?

Partizan 365 je Internet prodavnica - dakle mi nemamo radnju u klasičnom smislu te reči. Ali, naša radnja je naš Web sajt, gde ste uvek dobrodošli.

Ja bih ipak da proizvod vidim i probam pre nego što ga kupim

Kako smo mi Internet prodavnica, nemamo izložbeni prostor, te vam ne možemo pružiti ovu mogućnost.
Ipak, možemo vam preporučiti da prošetate do Crno-belog butika na severnoj tribini Partizanovog stadiona, gde ćete pronaći veliki deo od onoga što mi imamo u ponudi.

Kako da budem siguran da svojom kupovinom pomažem Partizanu?

Svi, baš svi artikli koje imamo u ponudi potiču iz Agencije Partizan. Dakle, prihod od njihove prodaje direktno doprinosi pozitivnom saldu FK, odnosno KK Partizan.

Kako da znam da mogu da vam verujem?

  • Svi proizvodi koje nudimo su 100% autentični - potiču iz Agencije Partizan.
  • U slučaju da imate potrebu za reklamacijom, naša služba za reklamacije će vas pažljivo saslušati
  • Niste do sada kupovali preko Interneta? Proverite sa prijateljima, sigurno je neko od njih kupovao u Maloj Srpskoj Prodavnici, Tako Lako Shop-u ili YU Sport Shop-u - to su sve prodavnice u našem vlasništvu.
  • WEBCentric d.o.o., u čijem sastavu radimo, je firma koja uredno posluje po srpskom zakonodavstvu, uredno izmiruje svoje obaveze prema dobavljačima i državi, a račun joj nikada

Šta ukoliko nisam zadovoljan artiklom koji sam kupio kod vas?

Molimo da nam se javite. Naše kolege će sa vama razmotriti problem i ponuditi najprihvatljivije rešenje. Imajte na umu da nam je zadovoljan kupac važniji od profita. Zadovoljan kupac će kupovati ponovo i ponovo, a profit od nezadovoljnog kupca je jednokratan.

Nisam iz Srbije. Kako mogu da naručim?

Ukoliko se nalazite izvan Srbije a želite da naručite nešto iz naše ponude - nije problem. Molimo da popunite narudžbinu,, a potom ćete dobiti mogućnost plaćanja vaše narudžbine. Za razliku od kupaca iz Srbije, nepohodno je da prvo uplatite, a potom se narudžbina šalje na vašu adresu.

Da li je plaćanje preko Interneta sigurno?

To zavisi od sajta na kom obavljate plaćanje. Sajtovi naših partnera, preko kojih primamo uplate su 100% sigurni, jer koriste 128-bitnu SSl enkripciju i HTTPS protokol