Дресови (35)

Мајице Партизан (32)

Дечији програм (108)

Дуксеви и тренерке (30)

Сувенири (134)

Шалови и капе (34)

Папуче и чарапе (2)

Гробари (22)

Имате добро посећен сајт?
Или волите да сурфујете по форумима и блоговима?
Постаните наш партнер и претворите забаву у зараду.

 
 

 

 

Шта је то Партизан 365?

Партизан 365 је Интернет продавница чији је циљ да армији Гробара и Партизанових симпатизера, као у Србији, тако и у иностранству приближи квалитетне производе, које је могуће наручити преко Интернета, уз максималну уштеду времена.

Где се налази ваша продавница?

Партизан 365 је Интернет продавница - дакле ми немамо радњу у класичном смислу те речи. Али, наша радња је наш Интернет сајт, где сте увек добродошли.

Ја бих ипак да производ видим и пробам пре него што га купим

Како смо ми Интернет продавница, немамо изложбени простор, те вам не можемо пружити ову могућност.
Ипак, можемо вам препоручити да прошетате до Црно-белог бутика на северној трибини Партизановог стадиона, где ћете пронаћи велики део од онога што ми имамо у понуди.

Како да будем сигуран да својом куповином помажем Партизану?

Сви, баш сви артикли које имамо у понуди потичу из Агенције Партизан. Дакле, приход од њихове продаје директно доприноси позитивном салду ФК, односно КК Партизан.

Како да знам да могу да вам верујем?

  • Сви производи које нудимо су 100% аутентични - потичу из Агенције Партизан.
  • У случају да имате потребу за рекламацијом, наша служба за рекламације ће вас пажљиво саслушати
  • Нисте до сада куповали преко Интернета? Проверите са пријатељима, сигурно је неко од њих куповао у Малој Српској Продавници, Тако Лако Продавници или YU Sport Shop-у - то су све продавнице у нашем власништву.
  • WEBCentric d.o.o., у чијем саставу радимо, је фирма која уредно послује по српском законодавству, уредно измирује своје обавезе према добављачима и држави, а рачун јој никада

Шта уколико нисам задовољан артиклом који сам купио код вас?

Молимо да нам се јавите. Наше колеге ће са вама размотрити проблем и понудити најприхватљивије решење. Имајте на уму да нам је задовољан купац важнији од профита. Задовољан купац ће куповати поново и поново, а профит од незадовољног купца је једнократан.

Нисам из Србије. Како могу да наручим?

Уколико се налазите изван Србије а желите да наручите нешто из наше понуде - није проблем. Молимо да попуните наруџбину,, а потом ћете добити могућност плаћања ваше наруџбине. За разлику од купаца из Србије, непоходно је да прво уплатите, а потом се наруџбина шаље на вашу адресу.

Да ли је плаћање преко Интернета сигурно?

То зависи од сајта на ком обављате плаћање. Сајтови наших партнера, преко којих примамо уплате су 100% сигурни, јер користе 128-битну SSL
енкрипцију и HTTPSпротокол

МОЈА КОРПА
Нисте наручили ниједан артикал
ПРЕПОРУЧУЈЕМО