Укупна цена:

Mala SRB Prodavnica d.o.o. односно Partizan 365 послује у складу са законима Републике Србије и поштује права својих купаца. Уколико сте у било каквој недоумици, молимо вас да нас одмах контактирате, телефоном или путем емаила. Сви наши контакти се налазе на страници "Контакт". Будите без бриге, у таквим случајевима ћемо решити проблем у вашу корист.РАЗЛОЗИ ЗА РЕКЛАМАЦИЈУ

У случају:

· испоруке робе која није наручена, и

· испоруке робе која има материјалне недостаткеРОК ЗА РАЗМАТРАЊЕ РЕКЛАМАЦИЈА

Рекламацију можете упутити путем емаила или на телефон +381 11 3187630.

Ми смо дужни да о жалби Купца одлучи у року од 7 дана од дана пријема жалбе, и да о исходу поступка по жалби одмах обавести Купца, писменим или усменим путем.

ЗАМЕНА И ПОВРАЋАЈ АРТИКАЛА

При враћању или замене артикала исти спакујте у оригиналну амбалажу и пошаљите на доле наведену адресу. Приликом повраћаја сви артикли МОРАЈУ бити у оригиналном стању - неношени и неискоришћени јер у супротном нећемо моћи да урадимо повраћај. Уколико Купац у року не врати оригиналну робу, задржавамо право да Купцу не испоручи нову робу, односно, да не изврши повраћај цене и трошкова повраћаја робе.

Том приликом правилно напишите своју адресу јер у противном нећемо бити у могућности да вам обезбедимо повраћај.

Адреса за повраћај робе

Мала СРБ Продавница д.о.о.
Нехруова 51а, локал 120 ТЦ Кула, блок 44
11070 Нови Београд
СРБИЈА

ВАЖНО: Артикли са услужном штампом

Артикли на којима се уради услужна штампа (на пример додатна штампа имена и број на дресу) не подлежу праву на рекламацију осим у случају да је сам производ оштећен.